Кобеляцький навчально-виховний комплекс №1

Главная | Регистрация | Вход
Субота, 18.05.2024, 10:25
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Мини-чат
Главная » 2010 » Лютий » 18 » БІАТЛОН НА ШКІЛЬНОМУ СТАДІОНІ
БІАТЛОН НА ШКІЛЬНОМУ СТАДІОНІ
11:43

У цьому році Кобеляцький НВК №1 відзначає своє 20-річчя. Цій даті присвячено цілий ряд заходів, які заплановано провести в нашій школі. Одним із таких заходів були змагання із популярного виду спорту в Україні – біатлону.         

Актуальність цим змаганням надавало ще й те, що незабаром у Ванкувері відкриються ігри ХХІ Зимової Олімпіади і на наших біатлоністів ми покладаємо надії на здобуття олімпійських медалей.

Та й цьогорічна зима як ніколи сприяє проведенню змагань із зимових видів спорту. Тому, враховуючи погодні умови, наявність достатньої кількості лиж і пневматичної гвинтівки, розпочалася підготовка до цікавих біатлонних перегонів. Охочих взяти участь у змаганнях було багато. Всіх цікавила метушня на шкільному стадіоні, де проходило прокладання лижні, а учні, що заходили до спортивної зали після уроків, були свідками пристрілки пневматичної гвинтівки, яку проводили вчителі фізкультури Данко О.О. та Гузченко Р.М.

По закінченню підготовчих робіт були сформовані команди з учнів 9-х класів. З трьох класів були відібрані хлопці (по 3 від класу), які створили команди 9-А, 9-Б, 9-В класів.

І ось настав день змагань – 9 лютого. Хлопці старанно готують лижі, осо-бливу увагу, звертаючи на кріплення, а пневматичну гвинтівку та вогневий рубіж готують вчитель фізкультури Данко О.О. та учень 9-В класу Литвиненко Сергій. На стартовій позначці вчителі фізкультури Андронов Б.М. та Гузченко Р.М. Траса маркована. Вболівальники теж на місці. Все готово до початку змагань.

Першою на старт виходить команда 9-А класу (Давиденко Антон, Фещенко Дмитро, Гомілко Євген). Кожному учаснику необхідно пробігти одне коло по стадіону , здійснити два постріли по мішенях і передати естафету наступному учаснику. За промах – штрафне коло.  Три учасники з 9-А кл. влучно стріляють, але техніка бігу на лижах бажає бути кращою. Команда 9-Б класу (Сенчук Владислав, Жук Владислав, Лагода Роман) показує результат трохи гірший від 9-А класу. Знову влучна стрільба, але біг на лижні ще гірший. І ось на старт виходять три хлопці із 9-В класу (Кузема Михайло, Марченко Микола, Павленко Євген). Влучно стріляючи та показуючи найкращий біг на дистанції юні біатлоністи 9-В класу перемагають.

Змагання закінчились. Але ще залишились кульки та незбиті мішені. Тому Данко О.О. запропонував хлопцям, які допомагали у проведенні змагань здійснити кілька пострілів. На що 9-класними з радістю погодились. А переможці та учасники перегонів були нагороджені грамота адміністрації школи.



Просмотров: 1374 | Добавил: kobnvk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz